Nya schemat (igen)

Nu börjar jag bli helt frisk i korsryggen så det är dags att planera in ben i gymschemat. Delar nog upp det i en 3-split och kör 3 vila 1 och så vidare.

Dag 1:
Bröst
Bänkpress 3 set
Inch-line bänkpress 3 set
Fly's 3set

Axlar
Militärpress 3set
Axellyft åt sidan 3set
Baksida axeldrag 3set

Triceps
Tricepspress bakom huvudet 3set
Tricepsnedpress 3set
Tricepsnedpress m rep 3set

Dag 2:
Rygg
Latsdrag 3set
Rodd 3set
Latsdrag m V-handtag 3set

Biceps
Rak skivstångscurl 3set
Hantelcurl 3set
Curlstångscurl 3set

Mage
Maskin crunches 3set
Crunches m rep 3set

Dag 3:
Framsida lår
Benpress 3set
Squats 3set
Kicks 3set

Baksida lår
Sittande bencurl 2set
Liggande bencurl 2set

Vader
Stående vadpress 2set
Sittande vadpress 3set

Råpump

Köttade bröst idag som ett djur bara tryckte på till 190% typ. Skönt och intensivt pass.
En äldre man gav mig komplimanger för min vilja och ork. Han undrade hur jag pallade med.
Jag förklarade att kroppen är lat maskin som inte vill bli trött. Så det gäller att tvinga den och utvecklas genom att trötta ut den totalt. Då bygger den så att den inte blir trött nästa gång en sån utmaning kommer.

Blir helt slut i handlederna av att skriva från gymmet så nu vilar jag ett tag!!



Urladdning

Idag var jag som sagt på gymmet med mimmi. Jag fick tillslut urladda all kreatin uppladdning. Hade dessutom tryckt i mig rage x2 och jag höll på och explodera på tuben på väg dit.
Det gick bra och träna fick hygglig pump och klarade enorma vikter. Det var skönt faktiskt. Bröst imorgon efter jobbet

Gymscout

Imorgon ska jag gymscouta. Jag ska träna på F&S med min vän Mimmi. Ska bli skönt att komma igång med lite pump igen. Har krea-laddad i 4 dagar nu och ska köra bröst. Jag ska piska järnet ordentligt och ger mig inte för ens jag känner mig darrig och svag. Skiter i allt vill bara urladda nu!!!

Abstinens

Har inte gymmat sen i torsdags och jag börjar känna abstinens. Känns som jag krymper bort men det gör jag inte, har mätt. Det är nästan nödvändigt för när man blir sån pumpare som mig har man svårt att ta paus och återhämta för psykologiskt tror man att man blir svagare när man egentligen blir starkare.

Det rekomenderas för tunga byggare att ta en vilopaus på upp till en vecka efter 8-10 veckors stenhård träning

Anledning till träningsuppehållet har varit födelsedag och jobb. Jobbigt att vara arvodist eftersom man inte kan planera en ordentlig dagsplanering med måltider och träning. Men pengarna måste man ha i dagens samhälle.

"

"Lift for gain, not glory. Control your ego, and the weight."

Pang

Körde rygg idag på jobbet. Trött var jag av att sova lite och jobba hela dagen men jag körde hårt. Det kändes bra och jag blev lite för säker så helt plötsligt "pang"!
Korsryggen.
Det var som ett pistolskott.
Från ryggen och rakt ner i höger skinka och hela benet.
Höll nästan på att skrika ut i smärta, men samlade mig snabbt.
Bet ihop och körde klart passet och det gick ändå hyffsat bra med ryggen. Jag kan fortfarande gå ju :)





The beast is back

Var på gymmet och pumpade bröst idag. Klarade full styrka och de vikterna jag ska klara av så det var skönt. Pumpade stenhårt, bara körde och körde med minimal vila och ändå höll jag vikterna riktigt tunga. Svettades som fan. Hade gymmet haft öppet längre hade jag nog kunnat kört en timme till. Var sist ut idag.
Full av aggressivitet.





Tillskottsschema



Uppladdning
0600 - Kreatin 6g, Proteinshake 20g, Frukost, (Medicin)

0900 - Proteinshake 20g, Smörgås

1200 - Kreatin 6g, Vitamin/Mineral Tillskott (+Rosenrot :S), Lunch

1500 - (Innan träning) Rage X2

1700 - (Efter träning) Mutant Mass, Kreatin 6g

1900 - Middag

2100 - Kreatin 6g

2300 - Mutant Mass

Väljer att köra en portion gainer innan sänggång eftersom jag ska tvinga upp kroppen i vikt nu.
Tiderna är anpassade efter när jag jobbar tidigt

Armar

Körde arms igår efter jobbet. Kände att tre-split schema är intensivt, klarade knappt av mina vikter. Köttade ändå så hårt jag kunde. Push it to the limit. Pumpade tills det gjorde ont och sen lite till. Jobbade sent och käkade middag vid 22

Idag har jag jobbat tidigt. Hämtade ut mitt beställda skit idag efter jobbet. Gjorde en stor miss. Öppnade min Rage-X2 och luktade på den. Drog in ett kilo pulver i näsan så nu lär jag inte somna! :o Luktade gott i alla fall - typ godis! Mums=Mitt godis.

Påbörjar en två månaders kreatin uppladdning nu. Mer om tillskotten senare.

Action everyday

Träna hårt!

happy <3-day

alla hjärtans dag firades bland annat med ett rygg och abs pass. Orkade inte dundra på med de tyngsta vikterna och tillät mig själv gå lättare. supersetade nästan alla övningar och fick bra kontakt i musklerna.

Jävla träningsvärk i brösten idag också. Har kommit på två nya övningar för bröst som jag gillar sjukt mycket. Ovanan av rörelserna ger mig värken men med variation kommer resultat. Det gäller hela tiden att överaska kroppen, tvinga den att utvecklas.

Heldag


Efter gymmet drog jag in till stan, kört en heldag där inne och kom hem nyss precis. Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner med det jag ska göra på <all<3day>.
Blir nog en skön dag ändå, men man ska inte ha för stora förhoppningar för då blir man bara besviken. ^^
Call in later 'bout that.

PT

Idag har jag varit på gymmet och pumpade, verkligen pumpade bröst och axlar. Kändes awesome, riktig proffsigt träningspass. Åkte på att bli PT åt 4 tjejer idag på gymmet. Hjälper man en kommer tydligen alla. Note to self: "Håll dig på din kant så får du träna ifred!" Lite kul var det, fick tala engelska med en av dom också och förklara övningen.

Guns

Pumpade armar i onsdags. Provade på en ny pre-workout. Gav mig finnar redan dagen efter så den ska jag inte köra.
Beställt nya tillskott för 1100kr berättar senare vad det blev.
Idag har jag varit ledig från träning, men full av energi trots jag sovit dåligt och jobbat hela dagen.
Imorgon blir det bröst innan jobbet.

Har planerat alla hjärtans-dag, skönt att veta vad man ska göra. Onödig dag egentligen eftersom man borde jämnt vara snäll mot sin speciella.

Rullstol

Spenderade en stor del av arbetsdagen igår i rullstol under vår utbildning. Jag blev sjukt bra på det under den lilla tid jag övade, kunde stegra på bakhjulen och rulla runt på två hjul.
Efter den dagen var min rygg lite öm, måste ha spänt den för att hålla balansen på två hjul.

Idag ska jag gymma rygg, överdelen. Sen pumpar jag nog magmusklerna lite också. Sitter och laddar just nu för gymmet.
Önska mig aggressivitet! ;)

105kg

Självbelåten jävel

Idag körde jag bröst på gymmet, gick på tungt utan att ha gympolare så jag höll mig till maskiner och inga fria vikter. Lyckades pressa 105kg bröstpress hela fem gånger själv. Det är den första repetitionen som är jobbigt, att få upp de tunga vikterna på raka armar, sen är det bara och kötta. Hela fem reps i alla fall och jag vågade kötta och ta i som fan, fick en hel del blickar men det är bara att tänka att dom är avundsjuka.
Efter det blastade jag triceps, kändes som dom skulle spricka av stimulansen, det gick grymt bra. Mycket nöjd med passet och något road av uppmärksamheten även fast jag helst vill träna utan publik ;)
Armarna börjar bli big'uns nu, spänner inte ett dugg på bilden.
Ska kötta hårdare och hårdare, jag har ett mål, jag har ett syfte och jag har fått nytändning till träningen. En ny drivkraft.

I lördags var jag ledig, det blev varm choklad med grädde till bra film och mys i soffan. Sen gick jag även på en trevlig promenad nu innan gymmet idag. Det är trevligt med sällskap :D

Fredag

Oh yeah... Mmm, sweet sweet pump... Yeah babe... Yes work that muscle... It feel so "gut"... Little bit more, don't stop. More, more, more...

Det är allt jag säger, gissa nu vilken muskel. Köttade ett långt pass och bara pressade in blod i musklerna och kände hur dom värkte och pulserade. Bästa känslan!!!

Jag vet "Hej, mitt namn är '...' och jag är träningsberoende" och all den skiten men jag kommer inte sluta i första taget. Jag är singel och tar det jag vill ha, (och ni vet vad jag vill)

Söker!

En person eftersökes som träningskompis på gymmet. Han/hon ska åtminstone ha lite erfarenhet av gym och vill satsa hårt på träningen. Måste inte ha samma mål och träningsschema som mig, men villig att träna många gånger i veckan.

Sen söker jag en person som kan ge mig massage. Det är ett tips jag fått för min rygg ska bli hel och min familj har lyckats fuckat upp sina händer.

Kom och hjälp ;D

Trc

Var på gymmet idag och körde triceps+bröst. Kände inte av ryggen alls och kände att jag kunde röra mig i alla riktningar senare på mattan också.

Började med bröstpress i maskin (ville inte gå fria vikter ifall något gick på tok nere i korsryggen.) Gick upp och pumpade på 104kg efter uppvärmningen, men det var svårt att pressa upp första utan en spoter som hjälpte dra upp så jag sänkte resten av seten till lättare vikt. När man tränar med en kompis kan han/hon hjälpa till och dra upp vikterna till top-läget för att sedan släppa så man får worka muskeln.

Efter det körde jag inch-line press - också i maskin. Gick på lättare vikter här - 60kg och låg och pumpade ordentligt.
Sen blev det flys. Gick på 50-60kg och såg till och spänna bröstmuskeln ordentligt vid varje kontraktion.
Avslutade bröstpasset med dips med vikt, där samma sak jag såg till att få en så ordentlig kontraktion i bröstet vid varje reps.

Triceps började jag med tri-press i maskin med fixerade armbågar. Körde lite lätt på 40kg innan jag gick ner till den andra delen av gymmet med mer fira vikter.
Körde triceps push-downs på hela viktkasetten. Gick inte på några extra vikter idag. Efter det körde jag samma övning med rep och bara brände som fan i muskeln och avslutade tillslut passet med kick-backs i superset.

Skönt pass och ryggen börjar bli helt bra redan!!!

Första passet

Första träningspasset efter skadan idag. Gick ut på övre rygg och biceps, men tog det lugnt med korsryggen. Ryggen gick as bra och träna, slog personbästa. Men biceps var lite svårare, var svårt att stabilsera överkroppen när man körde tungt. Det gjorde bara ont. Så jag fick ingen bra träning på biceps.
TÄntke pumpa lite mage imorgon och se hur det går, och sen ta en litet simpass.

Kommer lägga om träningen för att skydda mig från ytterligare skador ett tag framöver.

RSS 2.0