Frisk rygg

Nu när ryggen börjar må bättre är det dags att börja tänka på att involvera ben i träningen.
När tiden blir dags funderar jag på att gå ner på en 4-split för att ha mer tid för eventuell tjej. Kommer då vara ledig fre-lör-sön.

Funderar på att lägga upp spliten såhär:
Måndag: Ben-Vader
Tisdag: Bröst-Axlar
Onsdag: Rygg-Mage
Torsdag: Triceps-Biceps

Samtalet

Gymmet sats ringde mig för andra gången idag, tyckte att jag skulle komma och gymma hos dem på onsdag. Jag gick med på det, det är gratis, men jag har ett mycket bättre erbjudande än vad de erbjuder mig på annat gym.
Jag ska gå dit, visa upp mig lite och sen säga som det är. ;D

Palla binda upp sig på ett gym i ett år för sky-high priser, det är där skon klämer.

MuscleTech

Pre-Intra-Post. Så kallas paktet jag kör nu.

Pre - Före träning drar jag dubbel portion NaNO Vapor, känner mig stark under träningarna men ger inte samma mentala fokus som Rage gör. Jag håller fortfarande Rage som favorit men Vapor fungerar bra. God smak Blue Raspberry, smakar som smält issaft-glass.

Betyg 3/5.

Intra - Under träningen kör jag en shaker med IntraVol. Tanken är att den ska återladda musklerna mellan seten och ta bort restämnen som mjölksyra. Fungerar ok, man känner inte samma utmattning i muskeln på samma sätt.
Lite söt för min smak.

Betyg 3/5.

Post - Efter träningengår det ner än Anabolic Halo. Har nyss börjad med dubbel dosering, två skopor. Halon är kryo-behandlad och man känner en kylande känsla i halsen när man sväljer den, som en Vicks halstablett. Tyvärr innehåller den ont om kalorier och proteiner, men har istället massa andra ämnen som ska vara bra. Men jag gillar att få i mig kalorier efter träning för att ge musklerna ordentligt med energi.

Betyg 4/5. (5/5 om den innehållt kalorier/proteiner som en gainer)

Overall - Paketet ger en mycket att dricka, tycker det fungerar hyfsat. Alltihop ger:...

Betyg 3.5 /5

Det går framåt

Hemkommen efter ett besök hos naprapaten och ett bicepspass!

Naprapaten var nöjd och till och med lite chockad över de framsteg jag gjort med ryggen på en vecka. Hon hade tänkt 6 veckors rehab om jag inte tränade så hårt, men jag har tränat bra och det gått 3 veckor och jag är betydligt bättre. Slut diagnos för om jag kan fortsätta med kampsport beräknas till slutet på maj.

Efter det var det gym och ett bicepspass. Var sjukt mätt efter lunchen med tryckte på så hårt jag kunde. Kände mig stark, lekte med 20 kg hantlar och körde på 24 kg hantlar som tyngst. Dom var även lätta men gav mig ändå liten utmaning.

Tuggar tribulus nu 5 dagar i veckan för att öka lite testo, och kanske få lite mer resultat på lite kortare tid :)
Kör även omega3 och only-one adv.
Funderar på gå en uppladdning kreatin också som extra till pre-intra-post paketet jag kör nu.

citat

"The worst feeling isn't being lonely. It's being forgotten by someone you could never forget"

Back on track

Så har man varit magsjuk och inte tränat på 1½ vecka, men idag kom jag igång igen och jag tackar för muskelminnet!
Tog mig inte lång tid på gymmet för att uppnå rätt storlek på biceps igen, och imorgon ska jag pumpa bröst och en sväng till naprapaten igen.
Idag var jag svagare i vissa övning, eftersom jag varit sjuk och tappat vikt, men konstigt nog så fanns det en övning jag var starkare i, liggande kabelcurl där jag maxade på hela magasinet 80kg.




tillskott 3000

Hämtade ut mina nybeställda tillskott idag, det blev två stora lådor till en totalvikt av 16.2kg!




I låda 1 gömde sig detta:

Från vänster:
BCAA-PRO 5000
Platinum Whey Protein
BCAA-PRO 5000
FIERCE sample
Omega-3
Whey-80 Hallon
naNO VAPOR
Anabolic Halo
IntraVOL
Creatine Monohydrate


I låda 2 gömde sig detta:

Från vänster:
Triple-Pro 85 jordgubb
Star-bar proteinbar
Calcium Pyruvate 2000
Serious Mass
Gymgrossisten shaker
Tribex tribulus kapslar x2
Giant Swede shaker


Mer ingående information om vissa av dessa produkter senare

Magsjuk

Nu har jag legat magsjuk ett par dagar och tappat så mycket som 3-4kg, blä. Men nu äntligen börjar jag känna mig lite bättre.
Mina produkter som jag beställt över internet har kommit tänkte försöka åka iväg och hämta dessa. De har en total vikt av 16,2kg. Spännande.
Har beställt ett pre-intra-post paket som jag kommer skriva en recension om senare.
Det här blir allt för nu.

Triceps-sats

Triceps träning på sats gick dåligt, tyckte golven var hala man fick inget grepp när man körde tungt i kabelcross. Inte hade de heller några riktigt schyssta maskiner förutom en dipsmaskin där jag pumpade sjukt tungt, gjorde 4-5 reps och kunde omöjligt gjort en enda till, synd bara att nedre bröst involveras så mycket. Vet inte om jag ska lägga dips som bröstpass eller triceps pass

sats.

Igår tränade på sats för första gången. När jag kom in receptionen hade dom kontor bakom glasväggar. Där jobbade så kallade träningshandläggare. Gymmet var stort och verkade pretantiöst och halvt lyxigt. Provträning kostade egentligen 150kr, men jag tränade med Emma som är medlem där så jag fick komma in gratis för det var någon medlemsdag där.
Efter gymmet skulle jag gå och prata med en träningshandläggare. Jag berättade att jag kör runt på olika gym för att hitta ett som passar mig personligen. Han sa att sats har flera gym som ser lite olika ut och att medlemsskap kostar 850kr sen kostar det 550kr i månaden och man binder upp sig ett år. (dyrt) Men om jag köpte det idag så skulle medlemsskapet gå på 250kr.
Jag berättade att det är mycket pengar och att jag kommer vilja prova dessa andra gym också för att se om jag kan trivas, så jag får väl betala 150kr då.
Han sa att jag inte behövde det utan att jag fick träna gratis, bara smsa honom och säga att jag kommer. Så är det om man tränar hårt och seriöst.
Så jag ska passa på och prova sats gym nu. Och skriva recensioner ;)

Naprapat

Efter tisdagensbröstpass var jag på naprapathögskolan för att få behandling för min ofungerande korsrygg.
Dom gjorde en hel del tester, reflexer, känsel, rörelse.
Hon tyckte jag skulle vila från träningen i en månad. Hon sa också att det är för såna här skador folk är sjukskrivna, om dom har stående jobb som jag har.
Men vi kom överens om att jag fick träna allt som inte gjorde ont, jobba kommer jag fortsätta med och jag har fått två små övningar jag ska göra 3 ggr om dagen. Sen är det återbesök tisdag om två veckor.

Bröst

När jag köttade bröst i tisdags så ökade jag i styrka. Pressade 32kg hantlar plan hantelpress 6 reps och 30kg hantlar inchline 5 reps. Kan nog öka lite mer nästa gång. Bra bröstpass i helhet lite stressigt eftersom jag skulle till naprapaten direkt efter


Tripower

Pumpade stonehard på triceps i torsdags. Ökning igen. Bara bet ihop och tryckte på, mer och mer.
Mycket skönt pass och det sista innan vilan över påsk.
Nu har jag alltså vilat ända tills idag söndag och kommer nog börja att träna imorgon måndag igen.
Tisdag blir det naprapat för min rygg. Och så klart ett bröstpass!

TisOns

I tisdags och onsdags, eller ska jag säga i bröstdags och ryggdags så tränade jag på FS i Skrapan. Tyckte dom hade en hel del intressanta övningar för dessa två muskelgrupper.
Träning gick bra, kul med nya gym. Mer än så säger jag inte just nu.

RSS 2.0